گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و کره جنوبی یاوه‌گویی جدید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران ایران: از حق برخورداری از برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز دست نمی‌کشیم حزب‌الله: ایران مدافع همه آزادگان است یمن: نیروهای مسلح ما در پاسخ به جنایات سعودی‌ها تردید نمی‌کنند ونس: اگر ترامپ بخواهد می‌توان با ایران به توافق رسید! واکنش روسیه به قطعنامه سیاسی غرب علیه ایران در نشست شورای حکام صنعا: عربستان تاوان جنایاتش را می‌دهد وال‌استریت ژورنال: کاخ سفید نگران مقاومت ایران و طولانی شدن جنگ است پیشروی سریع رزمندگان یمنی به سمت شهر راهبردی «المخا» توضیح سفیر عراق درباره حاشیه‌های خوابگاه نیکان سفیر پاکستان: به‌زودی تفاهم بهتری میان آمریکا و ایران حاصل می‌شود حملات توپخانه‌ای و پهپادی عربستان به مناطق مرزی صعده ادعای ترامپ: جنگ با ایران بعد از انتخابات میان دوره‌ای آمریکا پایان می‌یابد واکنش غریب آبادی به تصویب قطعنامه علیه ایران در شورای حکام: با این فضاسازی‌ها، در شورای امنیت کاری از پیش نمی‌برید 

پاسخ اردوغان به بایدن:یک دیکتاتور به دور دوم انتخابات می‌رود؟

پاسخ اردوغان به بایدن:یک دیکتاتور به دور دوم انتخابات می‌رود؟ رئیس جمهور ترکیه در پاسخ به بایدن که گفته بود، اردوغان یک فرد اقتدارگراست گفت: آیا یک دیکتاتور به دور دوم انتخابات می‌رود؟
تاریخ انتشار: ۲۱:۳۵ - ۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 2023 May 20
کد خبر: ۱۸۵۱۰۰

به گزارش راهبرد معاصر؛  رجب طیب اردوغان رئیس جمهور ترکیه در مصاحبه با شبکه جهانی بی بی سی به سوالات "بکی اندرسون" مجری این شبکه پاسخ داد.

وی در این مصاحبه با بیان اینکه رقیب فعلی من(کمال کلیچدار اوغلو) تاکنون در 15 انتخابات با من رقابت کرده است، اظهار داشت: او در همه این رقابتها باخته است. دور دوم انتخابات در روز یکشنبه هفته آینده برگزار می شود و معتقدم که ملت من به نمایندگی از دموکراسی قوی ترکیه عمل خواهد کرد.

رئیس جمهور ترکیه در خصوص روابط با روسیه علیرغم فشار غرب نیز اظهار داشت: ما در نقطه اعمال تحریم علیه روسیه مانند غرب قرار نداریم. ما به تحریم های غرب متصل نیستیم. ما یک حکومت قدرتمند هستیم و با روسیه روابط مثبتی داریم. روسیه و ترکیه در هر زمینه ای به یکدیگر احتیاج دارند. تمدید فعالیت کریدور غلات برای مدت دو ماه نیز در سایه روابط خاص من و پوتین ممکن شد.

اردوغان در خصوص انتقادات بایدن از خود که او را اتوکرات(اقتدارگرا) نامیده بود، گفت: آیا یک دیکتاتور به دور دوم انتخابات می رود؟

وی دور دوم انتخابات در ترکیه را یک آزمون دیگر برای دموکراسی ترکیه خواند و اظهار داشت: معتقدم که مردم در روز یکشنبه برای یک دموکراسی قوی به صحنه خواهند آمد.

رئیس جمهور ترکیه همچنین در خصوص وضعیت آوارگان سوری اظهار داشت: برای بازگشت داوطلبانه آوارگان به کشورشان در شمال سوریه زیرساخت و خانه خواهیم ساخت.

اردوغان با اشاره به حضور نظامیان ترکیه در شمال سوریه مدعی شد که این حضور برای بازگشت امن آوارگان به کشورشان است و یک میلیون آواره را تشویق به بازگشت به خانه شان می کنیم./تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار